Mano vardas Nomeda, man 32 metai. Esu patyriminių mokymų lektorė ir metodinio centro direktorė. Šį blog'ą sukūriau minčių, kurias panaudosiu rašydama knygą, srautui užfiksuoti. Ši knyga iš dalies apie mane, iš dalies apie visus, kurie bent kartą pagalvojo, kad nepaisant visų pasiekimų, jų gyvenimas eina velniop. Daug įvykių ir faktų yra tikra mano gyvenimo patirtis ir išgyvenimai, tačiau neišduosiu kurie. Mano draugai ir artimieji kai kuriuos iš jų atpažins, o tie, kurie manęs nepažįsta - spėliodami sukurs man naują tapatybę. Abiem atvejais tame bus dalis tiesos. 
Ar įmanoma per vieną naktį išpasakoti visą savo gyvenimą? Taip, tik su viena sąlyga: tu esi neatitaisomai nusivylusi gyvenimu, o šalia tavęs - atsitiktinai sutikti ir visiškai nepažįstami žmonės, kurių manaisi daugiau niekada nepamatysianti. Taip pat manai, kad gyvenime jau nebeturi ko prarasti (nes staiga supratai, kad nieko iš tiesų vertingo ir neturėjai), gyvenime tavęs niekas nebestebina ir nebegąsdina. Tuomet žodžių srautas liejasi nesustabdomai ir negalvojant kas bus po to. Tu visada tvirtinai, kad kelio į tavo širdį negali rasti niekas, nes vietoj jos seniausiai teliko ledo gabalas, tačiau brėkštant rytui, ledas lieka bejėgis prieš šildančius saulės spindulius, o tu - visiškai nuoga prieš save ir gyvenimą.

Komentarai

  1. Koks gyvenimo skonis? Šiandien gal kartu, vakar buvo prėska, o rytoj reikėtų tikėtis deserto. Su dižiausiu nekantrumu laukiu Tavo knygos.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai